Kategorija:
Objavljeno:
Ekipa kineskih turističkih i gastro i novinara boravila je tijekom lipnja 2014. u Hrvatskoj, posjetivši tom prilikom hrvatsko Zagorje i njegove mnogobrojne ljepote.
Tijekom boravka, novinari magazina China Food, Metrostyle, Shanghai Daily, New Westerrn Cuisine Magazine, Brotzeit, Table Number One i China Dailya upoznali su se s bogatom kulturnom, eno i gastro ponudom destinacije, a svoje impresije objavili su između ostalog u rujanskom broju New Western Cuisine magazina na pet stranica, bogato ilustriranih i obogaćenih receptom izvorne štrude s trešnjama.
Raznovrsnost hrvatske gastronomije kineski gosti degustirali su na licu mjesta, kušajući tako zagorske štrukle, domaće mesne proizvode i vina.
Osim gastronomske ponude, gosti iz Kine upoznali su se kulturnom baštinom Zagrorja, posjetivši Kumrovec i njegov muzej Staro selo, koje preporučuju kao obveznu destinaciju za posjet.
Posjet kineske delegacije okančan je u opuštajućoj atmosferi Tuheljskih toplica, iz kojih se u kratkom vremenu dolazi do neke od brojnih prirodnih ljepota, povijesnih trgova pa sve do mnoštva utvrda i dvoraca kojima je isprepleteno hrvatsko tlo.
Magazin New Western Cuisine distribuira se u nakladi od 100.000 primjeraka u najvećim kineskim gradovima, prezentirajući svojim čitateljima najnovije gastro novitete svjetskih destinacija, hotelijera, ugostitelja, kulinarskih stručnjaka, te hrane i pića.
Tijekom boravka, novinari magazina China Food, Metrostyle, Shanghai Daily, New Westerrn Cuisine Magazine, Brotzeit, Table Number One i China Dailya upoznali su se s bogatom kulturnom, eno i gastro ponudom destinacije, a svoje impresije objavili su između ostalog u rujanskom broju New Western Cuisine magazina na pet stranica, bogato ilustriranih i obogaćenih receptom izvorne štrude s trešnjama.
Raznovrsnost hrvatske gastronomije kineski gosti degustirali su na licu mjesta, kušajući tako zagorske štrukle, domaće mesne proizvode i vina.
Osim gastronomske ponude, gosti iz Kine upoznali su se kulturnom baštinom Zagrorja, posjetivši Kumrovec i njegov muzej Staro selo, koje preporučuju kao obveznu destinaciju za posjet.
Posjet kineske delegacije okančan je u opuštajućoj atmosferi Tuheljskih toplica, iz kojih se u kratkom vremenu dolazi do neke od brojnih prirodnih ljepota, povijesnih trgova pa sve do mnoštva utvrda i dvoraca kojima je isprepleteno hrvatsko tlo.
Magazin New Western Cuisine distribuira se u nakladi od 100.000 primjeraka u najvećim kineskim gradovima, prezentirajući svojim čitateljima najnovije gastro novitete svjetskih destinacija, hotelijera, ugostitelja, kulinarskih stručnjaka, te hrane i pića.