Objave za medije

Hrvatskoj turističkoj zajednici i Slovenskoj turističkoj organizaciji odobrena europska sredstva za promociju u Australiji

17.02.2020. -
Priopćenja
Europska turistička komisija (ETC) odobrila je sufinanciranje zajedničkog projekta Hrvatske turističke zajednice i Slovenske turističke organizacije.

HTZ u Bruxellesu održao poslovnu radionicu u suradnji s TZ Kvarnera

12.02.2020. -
Priopćenja
Predstavništvo HTZ-a za zemlje Beneluksa u suradnji s TZ Kvarnera jučer je u Bruxellesu organiziralo poslovnu radionicu za poslovne subjekte s područja Kvarnera.

Veliko predstavljanje Hrvatske, Kvarnera i Rijeke EPK 2020 na sajmu BIT u Milanu

10.02.2020. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica od 9. do 11. veljače 2020. godine predstavlja hrvatsku turističku ponudu na najvažnijem talijanskom turističkom sajmu BIT u Milanu.

Dodijeljene nagrade najboljim privatnim iznajmljivačima u Rijeci i Brtonigli

07.02.2020. -
Priopćenja
U sklopu promotivne akcije „Biramo najbolje privatne iznajmljivače u Hrvatskoj“ dodijeljene su nagrade najboljim privatnim iznajmljivačima u Rijeci i Brtonigli.

Po prvi puta uvodi se direktna aviolinija između Zadra i Budimpešte

04.02.2020. -
Priopćenja
Zadar i Budimpešta po prvi će puta biti povezani direktnom aviolinijom u ljetnom redu letenja.

Direktor Staničić na otvorenju Rijeka EPK

31.01.2020. -
Najave
Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić sudjelovat će u službenom programu otvorenja Rijeka EPK 2020.

Veliki Dan hrvatskog turizma u Moskvi

30.01.2020. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Rusiji danas u Moskvi organizira veliki događaj pod nazivom Dan hrvatskog turizma.

Na britanskom BBC-u emisija o Rijeci, Europskoj prijestolnici kulture 2020. i Kvarneru

28.01.2020. -
Priopćenja
U organizaciji Predstavništva HTZ-a u Londonu, u Hrvatskoj je snimljena emisija BBC Getaways, posvećena atraktivnim svjetskim destinacijama diljem svijeta.

HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta

27.01.2020. -
Priopćenja
Osnovni cilj brand kampanje je daljnji rast prepoznatljivosti Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije bogate ponude, zbog čega su u fokusu ove kampanje najprepoznatljiviji hrvatski turistički proizvodi poput sunca i mora, eno-gastronomije, aktivnog turizma, nautike i kulture.
Joško Stella, direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije, Kristjan Staničić, direktor HTZ-a, Martina Bienenfeld, direktorica TZ grada Zagreba, Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u SAD-u, Alijana Vukšić, direktorica TZ Splita, Mario Paleka, direktor TZ Zadra, Ivan Radošević, direktor TZ Ličko-senjske županije

Hrvatska u New Yorku među najtraženijim turističkim destinacijama

25.01.2020. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica sudjeluje na sajmu turizma New York Times Travel Show, koji se održava u New Yorku od 24. do 26. siječnja.