Objave za medije

Instagram račun HTZ-a ostvario više od milijun oznaka #CroatiaFullOfLife

20.08.2018. -
Priopćenja
Instagram račun Hrvatske turističke zajednice ovih je dana ostvario više od milijun oznaka #CroatiaFullOfLife koja je odlično prihvaćena na ključnim emitivnim tržištima, ali i među brojnim fanovima svih dobnih skupina.

Promocija Hrvatske u SAD-u kao destinacije za luksuzna i iskustvena putovanja

16.08.2018. -
Priopćenja
HTZ i ove se godine predstavila na Virtuoso Travel Weeku, najznačajnijem turističkom događaju na američkom kontinentu, koji se održava jubilarni trideseti put i to od 11. do 17. kolovoza u Las Vegasu.

U tijeku promocija posezone na 11 svjetskih tržišta

13.08.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica na jedanaest ključnih svjetskih tržišta poput Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Francuske, Italije, Norveške, Češke ili Španjolske provodi kampanje za posezonu.
Gari Cappelli

Ministar Cappelli najavio digitalnu transformaciju hrvatskog turizma

09.08.2018. -
Priopćenja
Svjetski dan turizma, koji se svake godine obilježava 27. rujna, ove je godine posvećen temi „Turizam i digitalna transformacija“ kojom se želi podići svijest o važnosti digitalnih tehnologija u razvoju turizma.

U Rogoznici otvoren četvrti 'Tuna fever'

09.08.2018. -
Priopćenja
Tuna fever Rogoznica 2018. otvoren je jučer navečer na rogozničkoj rivi pred brojnim uzvanicima, te tisućama mještana, domaćih i stranih turista. 
Rovinj

U dosadašnjem dijelu turističke godine Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja

06.08.2018. -
Priopćenja
Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (sustav eCrew), u Hrvatskoj je u razdoblju od siječnja do kraja srpnja ostvareno 11,1 milijuna dolazaka (+6%) i 56,3 milijuna noćenja (+6%).

Ususret Ferragostu Hrvatska u fokusu talijanskih medija

01.08.2018.
Ususret Ferragostu Hrvatska je u fokusu većine talijanskih medija koji ističu kako je naša zemlja sačuvala svoju autentičnost.

Hrvatska MICE ponuda predstavljena agentima na „Sommer Summitu“

28.07.2018.
Predstavništvo HTZ-a u Njemačkoj sudjelovalo je u promociji MICE segmenta hrvatske ponude u sklopu manifestacije „Sommer Summit“

Otvorene prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

26.07.2018. -
Priopćenja
HTZ je otvorio online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2018., a riječ je o zajedničkom projektu HTZ-a, MINT-a i HGK koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.
Dubrovnik

Dubrovnik proglašen top kruzing destinacijom istočnog Mediterana!

25.07.2018. -
Priopćenja
Prema izboru specijaliziranog portala za kruzing putovanja „Cruise Critic“, Dubrovnik je drugu godinu zaredom proglašen najboljom kruzing destinacijom u kategoriji Istočni Mediteran.