Objave za medije

Hrvatska ponuda na sajmu Los Angeles Travel & Adventure Show

15.02.2019. -
Najave
Predstavništvo HTZ-a u New Yorku nastupit će na sajmu Los Angeles Travel & Adventure Show koji će se 16. i 17. veljače održati u Convention centru. Riječ je o najvećem B2C turističkom sajmu na zapadnoj obali SAD-a, a na kojem će svoju ponudu predstaviti i TZ grada Zagreba.
Hrvatska delegacija s Valeriom Rebasti (Volotea)

Talijanski partneri u Milanu potvrdili interes i dobru poziciju Hrvatske

13.02.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica i ove je godine organizirala predstavljanje hrvatske turističke ponude na sajmu BIT, koji se održao u Milanu.

HTZ se predstavio na štandu HAVC-a na filmskom festivalu „European Film Market“

13.02.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku turističku ponudu u sklopu HAVC-ovog izlagačkog štanda na sajmu „European Film Market“, koji se ove godine od 7. do 15. veljače održava na poznatoj lokaciji Martin Gropius Bau.

U Zagrebu održana konferencija „TURISTIČKI DJELATNIK: Izazovi i mogućnosti“

12.02.2019.
Konferencija održana s ciljem pružanja odgovora na ključna pitanja vezana uz sadašnjost i budućnost ljudskih potencijala i tržišta rada u turizmu.

Predstavljanje hrvatske turističke ponude u Oslu

08.02.2019. -
Najave
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice za Skandinaviju i baltičke zemlje samostalno izlaže na novom turističkom sajmu „Utforsk Verden“.

Promocija zdravstvenog turizma u Utrechtu

07.02.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička ponuda te njezini potencijali u zdravstvenom i SPA segmentu predstavljaju su u sklopu specijaliziranog sajma zdravlja „Nationale Gezondheidsbeurs“.

Pet influensera iz Velike Britanije i Njemačke u Hrvatskoj

06.02.2019. -
Priopćenja
U organizaciji Hrvatske turističke zajednice u razdoblju od 4. do 7. veljače u Hrvatskoj boravi pet poznatih i popularnih influensera iz Velike Britanije i Njemačke.

Održana 47. sjednica Turističkog vijeća HTZ-a

04.02.2019.
Donesena odluka o ponavljanju natječaja za izbor direktora predstavništava HTZ-a u Velikoj Britaniji i Južnoj Koreji.

Hrvatska turistička zdravstvena ponuda predstavljena na pariškom Les Thermaliesu

31.01.2019.
Hrvatska turistička ponuda te njezini potencijali u zdravstvenom i SPA segmentu predstavljeni su u sklopu 37. izdanja specijaliziranog sajma Les Thermalies koji se održao u Parizu.

Cappelli i Počivalšek u Sloveniji o budućoj suradnji

30.01.2019. -
Priopćenja
Ministar turizma Gari Cappelli danas je boravio u Sloveniji gdje se sastao s ministrom za gospodarski razvoj i tehnologiju Republike Slovenije Zdravkom Počivalšekom.