Objave za medije

U Pragu održana poslovna radionica s više od 130 sudionika, a održane su i edukacije za više od 500 agenata najveće češke agencije Čedok

17.10.2018.
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Češkoj organiziralo je poslovnu radionicu Sell Croatia koja se 17. listopada održala u Pragu u Konferencijskom centru City.

Hrvatska po prvi put u povijesti predstavljena u prestižnom pariškom muzeju

16.10.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica, predstavništvo HTZ-a u Francuskoj zajedno s TZ grada Zagreba, u prestižnom prostoru muzeja „Carrousel du Louvre“ u Parizu predstavila je izložbu fotografija o Hrvatskoj.

U Budimpešti uspješno održana poslovna radionica

16.10.2018. -
Priopćenja
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj organiziralo je poslovnu radionicu Sell Croatia koja se 15. listopada održala u Budimpešti.

Hrvatska predstavljena na Festivalu putopisaca National Geographica u Wroclawu

15.10.2018. -
Priopćenja
U jesen se već tradicionalno održava Festival putopisaca National Geographica, koji predstavlja sjajnu priliku za sastanke s poznatim osobama te razmjenu savjeta i iskustava o tome gdje putovati.

HTZ-u još jedno priznanje za promotivni video „Ambasadori hrvatskog turizma“

13.10.2018. -
Priopćenja
Promotivni video Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“ na 7. Zagreb TourFilm Festivalu osvojio je glavnu nagradu u kategoriji „Najbolji hrvatski turistički film".

Hrvatska je Velikoj Britaniji gastronomska destinacija s autentičnom food & wine scenom

11.10.2018. -
Priopćenja
Osim odličnih rezultata turističkog prometa ostvarenog tijekom ove godine s britanskog tržišta, popularnost Hrvatske dodatno potvrđuju brojne medijske objave u nekim od najpopularnijih medijskih izdanja.

Predstavljanje hrvatske turističke ponude na poslovnom sajmu u Riminiju

10.10.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička ponuda predstavlja se na najznačajnijem talijanskom poslovnom sajmu TTG Travel Experience, koji se od 10. do 12. listopada održava u Riminiju.

Predstavljeni rezultati turističkog prometa u prvih devet mjeseci 2018. godine

09.10.2018. -
Priopćenja
Održana je 41. sjednica Turističkog vijeća HTZ-a na kojoj su članovima Vijeća predstavljeni rezultati turističkog prometa u rujnu, odnosno u prvih devet mjeseci 2018. godine.

U Ljubljani održan vrhunski gastronomski projekt Chefs Stage Pop Up

04.10.2018. -
Priopćenja
U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, restorana Pelegrini i grupe Kaval, na ekskluzivnoj lokaciji Diners CUBO golf terena Ljubljana održan je vrhunski gastronomski događaj „Chefs’ Stage Pop Up Ljubljana“.

Predstavljanje hrvatske turističke ponude na sajmu Seniormässan u Švedskoj

03.10.2018. -
Priopćenja
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Švedskoj predstavlja hrvatsku turističku ponudu u sklopu nastupa na sajmu Seniormässan, koji se ove godine održava u 25. izdanju od 2. do 4. listopada u Stockholmu.