Novosti iz TZŽ-a

RnB Weekend

Prvi R'n'B Weekend u Zagreb dovodi Michelinove chefove i najbolje bariste

14.05.2019. -
Grad Zagreb
U Gliptoteci Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti od 23. do 26. svibnja održat će se prvi R'n'B Weekend Zagreb (Restaurants & Bars Weekend). Festival je namijenjen svim ljubiteljima dobre hrane, pića i kave, a osmišljen je kao spoj konferencije, sajma i festivala kojim se potiče izvrsnost u ugostiteljstvu te proizvodnji hrane i pića.
Zagreb Beer Fest

Zagreb Beer Fest počinje u petak: 150 vrsta piva i besplatni koncerti domaćih i stranih zvijezda

14.05.2019. -
Grad Zagreb
Zbog nevremena koje je ovih dana zahvatilo Zagreb, početak 3. Zagreb Beer Festa pomaknuto je na petak 17. svibnja. Cijeli lineup predviđen za četvrtak, prebacuje se na ponedjeljak.
Posjetitelji će na festivalu od 17. do 20. svibnja i dalje moći uživati  u više od 150 vrsta piva i odličnoj hrani kao i odličnom druženju te vrhunskim koncertima.
Zagrebački vremeplov

Zagrebački vremeplov: Prošetajte trgom u pratnji bana i zaplešite polku u sjeni maksimirskih stabala

14.05.2019. -
Grad Zagreb
Zagrebački vremeplov projekt je Turističke zajednice grada Zagreba, a ove se godine održava dvanaesti put. Turistima, ali i Zagrepčanima, omogućuje susret s povijesnim ličnostima i na zabavan ih način provodi kroz povijest i upoznaje s bogatom tradicijom ovog kraja.
Varaždin rocks

Varaždin rocks na Kupalište Drava dovodi legendarne rock bandove

14.05.2019. -
Varaždinska
Za sve ljubitelje dobrog starog rocka na omiljenom mjestu Varaždinaca sviraju legendarni bendovi Lačni Franz, Neki to vole vruće, Atomsko sklonište i Metessi & Zvijezde.
U subotu, 25. svibnja svi na Kupalište Drava jer priprema se prava rock večer! Ulaz je slobodan.
MOP Špancirfest

MOP Špancirfest Festival multimedije od 16. do 18. svibnja u Varaždinu

14.05.2019. -
Varaždinska
Digitalno stvaralaštvo i multimedijalna kultura ponovno će oživjeti na sedmom izdanju MOP Špancirfest festivala, od 16. do 18. svibnja. Predstavljanje trendova u audio-vizualnoj tehnologiji, izložbe, brojna tematska predavanja i edukativne radionice samo su niz sadržaja koje ova zajednica Varaždinaca i entuzijasta promiče.

Rezervirajte svoju besplatnu biciklističku turu "Izlet u povijest Vodica"

14.05.2019. -
Šibensko-kninska
Originalni "Izlet u povijest Vodica" odvest će vas na putovanje kroz vodičke vinograde i maslinike, gdje ćete saznati više o kulturnoj baštini i tradiciji tog područja, i to potpuno besplatno! Grupe su ograničene na 12 sudionika, stoga rezervirajte svoj datum na vrijeme.
Zlarin Outdoor Festival

1. Zlarin Otdoor Festival donosi fantastičan vikend za ljubitelje avature i boravka u prirodi

14.05.2019. -
Šibensko-kninska
Kroz dva festivalska dana, 18. i 19. svibnja Zlarin Outdoor Festivala, posjetitelji će biti u mogućnosti iskušati se u raznim aktivnostima: trčanju starim putevima po pitoresknom Zlarinu, kajakingu u uvali Zlarin i oko Zlarina, penjanju po jugo-zapadnim stijenama otoka, a djeca će pak moći uživati u poligonu namijenjenom samo za njih.

Croatian Travel Festival: Proputujte planetu na zabavan i jedinstveni način

14.05.2019. -
Šibensko-kninska
Od 23. do 26. svibnja u Šibeniku će uživati svi ljubitelji putovanja. Poslušajte zanimljiva predavanja poznatih putopisaca, sudjelujte u raznim radionicama, degustirajte hranu i piće i uživajte u brojnim iznenađenjima. U tri dana Šibenik se pretvara u svijet u malom, gdje možete proputovati cijelu našu planetu na jedan zabavan i jedinstven način - dođite i uvjerite se!
Obiteljski paket Kvarner Family

KRENULA AKCIJA OBITELJSKI PAKET U SKLOPU PROJEKTA KVARNER FAMILY

13.05.2019. -
Primorsko-goranska
Kako bi se dodatno pridonjelo Kvarner Family objektima u povećanju popunjenosti tijekom perioda pred i posezone, Turistička zajednica Kvarnera osmislila je akciju Obiteljski paket. Ova marketinška akcija traje od 15. svibnja do 30. lipnja i od 1. rujna do 15. listopada, a kroz akciju povezujemo iznajmljivače, agencije i razne pružatelje turističkih/ugostiteljskih usluga s područja Kvarnera koji nude 10% popusta na ulaznice za neku lokalnu atrakciju.
Crna ovca

Crna ovca u Baški: Festival janjetine, individualizma i kreativnosti od 17. do 19. svibnja

13.05.2019. -
Primorsko-goranska
Tijekom vikenda od 17. do 19. svibnja, posjetite Bašku i uživajte u raznovrsnom programu – od bogate ponude specijaliteta od autohtone bašćanske janjetine, do trail i planinarskih tura, koncerata, izložbi, radionice filcanja vune te prezentacije baštine i sl. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.