Novosti iz TZŽ-a

U Čakovcu otvorena dva nova hotela

U Čakovcu otvorena dva nova hotela

27.06.2018. -
Međimurska
U samom središtu Čakovca, tik do Starog grada i Perivoja Zrinskih otvoreno je luksuzno zdanje Hotela Castellum, a prije nekoliko dana završeno je i renoviranje najvećeg čakovečkog Hotela Park. Oba hotela imaju kongresne centre i prostore za sastanke, pa su savršeni za poslovna okupljanja.
Međimurska vina

Međimurskim vinima čak šest medalja Decantera

27.06.2018. -
Međimurska
Međimurje je najmanja vinska regija na krajnjem sjeveru Hrvatske. Pa ipak, daje dvadesetak bijelih sorti vrhunske kvalitete što su potvrdila i najvažnija svjetska priznanja - čak šest medalja Decantera samo u 2018. godini. 
Mlinareva kuća

Postanite mlinar na jedan dan!

27.06.2018. -
Međimurska
U bogato mlinarsko područje uvest će vas 3D film koji prikazuje s kakvim se razmišljanjima i događajima susretao mlinar budeći se još za mraka. Dio zbirke "Jen den v živleju mlinara" je i podna projekcija koja stvara osjećaj šetnje po plićaku rijeke.

52. Festival dalmatinskih klapa Omiš 2018.

21.06.2018. -
Splitsko-dalmatinska
Općina Dugopolje uvodi javne bicikle

Općina Dugopolje uvodi javne bicikle

21.06.2018. -
Splitsko-dalmatinska
Bučino ulje brend Varaždinske županije

Bučino ulje kao brend Varaždinske županije

19.06.2018. -
Varaždinska
Varaždinsko bučino ulje dobilo je novu bocu i etiketu koju će moći koristiti proizvođači, članovi udruge, čija bučina ulja zadovoljavaju najviše kriterije kvalitete. Rebrending će pojačati prepoznatljivost brenda na tržištu.

Najveći aeromiting u Hrvatskoj u srpnju u Varaždinu

19.06.2018. -
Varaždinska
CIAV 2018. u Varaždinu će 21. i 22. srpnja okupiti poznate pilote iz cijelog svijeta. Posjetitelje očekuju spektakularni nastupi, prezentacije borbenih zrakoplova i sportskih letjelica.

Restoran u Varaždinskim toplicama nudi biodinamički uzgojene namirnice

19.06.2018. -
Varaždinska
U vrhunski uređenom interijeru restorana 'Bernarda' u Varaždinskim toplicama, gosti mogu probati specijalitete spravljene od namirnica uzgojenih prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama.

Uskoro izravna avio-linija Zagreb-Seoul

19.06.2018. -
Grad Zagreb
Korean Air najavio je svoju prvu liniju za Zagreb na kojoj će letjeti od 1. rujna. 2018. godine tri puta tjedno. U ljetnom periodu radi se o izravnom letu Zagreb – Seoul, dok će u zimskom periodu imati zaustavljanja u Zürichu.