PROGRAM EDUKATIVNE RADIONICE
Datum: 19. 11. 2018.
Lokacija: Hotel Kompas Dubrovnik, Ul. kardinala Stepinca 21, 20000 Dubrovnik
Raspored: 9.00 do 14.00 sati
8.30 - 9.00 sati
Registracija uzvanika (ispred dvorane)
*Prilikom registracije uzvanici će dobiti slušalice za prijevod
9.00 - 10.00 sati
Predavanje na temu Plodovi mora, alge i njihovo sljubljivanje - Gragnano’s calamarata
predavač: chef Giuseppe Mancino, 2 Michelin*, restoran Il picollo principe, Viareggio
10.05 - 10.50 sati
Predavanje na temu La Capinera kao bogatstvo sicilijanske kuhinje obnovljene inteligentnom
i inovativnom kreativnošću - Ravioli od svježe tjestenine s plodovima mora i juhom od školjaka
predavač: chef Pietro D'Agostino, 1 Michelin*, restoran La Capinera, Taormina
10.55 - 11.40 sati
Predavanje na temu Impresivan desert za prekrasne uspomene - Čokoladna juha s listićima od lješnjaka
predavač: chef Bruno Pastorelli, chef slastičar Assiette Champenoise, Reims
11.40 - 11.55 sati
Pauza za kavu
11.55 - 12.40 sati
Predavanje na temu Sommellerie: prijenos kroz osjetila za zadovoljstvo gosta
predavač: Maurizio Dante Filippi, Sala della Comitissa, vinski bar, Baschi
12.45 - 13.30 sati
Predavanje na temu Poslovni razvoj: Umjetnost stvaranja novog prihoda
predavač: Gabriel Vasquez, izvršni MBA i magistar marketinga i upravljanja prodajom BA Culinary Arts
13.30 - 14.00
Tasting s potpisom Michelinovih chefova