Škola kuhanja A la Chef

TZŽ referenca: Splitsko-dalmatinska
Objavljeno:
TZ Splitsko-dalmatinske
TZ Splitsko-dalmatinske
Škola kuhanja “A la Chef” u Splitu

U Splitu od 17. do 28. siječnja neprofitna udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), i to u suradnji s jednim od najvećih hrvatskih gastronomskih edukatora, masterchefom Željkom Nevenom Bremcem i gostujućim predavačima, organizira intenzivnu školu kuhanja A la Chef. U njoj će polaznici naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menije, izraditi kruhove i tjestenine, pripremiti rižota, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća, povrća i deserata. Trening je organiziran u grupama od osam do 12 osoba te uključuje opremu, pribor i namirnice.


ŠKMER Kuharska Akademija namijenjena je profesionalnim kuharima, članovima Udruge i svim ostalim kuharima koji nisu članovi udruge, u svrhu unapređivanja i usavršavanja gastronomskih znanja i vještina, ali i građanima i djeci. Kuharska Akademija djeluje u sklopu neprofitne udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija, ŠKMER. Sastoji se od prezentacijske kuhinje i kuharskoga kabineta – trening kuhinje. Program je osmišljen kako bi ljubitelji kuhinje unaprijedili postojeća i stekli nova kulinarska znanja i možda odlučili da je upravo kuhanje ono čime se žele i profesionalno baviti.