Uspješno održana prezentacija u Ekaterinburgu

Objavljeno: čet, 08.02.2018 - 14:53

Nakon posebne prezentacije održane u Kazanju, uspješno je odrađena i posebna prezentacija potencijala hrvatskih turističkih destinacija i proizvoda u gradu Ekaterinburgu. Riječ je o prezentaciji koja je planirana kao jedna od regionalnih prezentacija u 2018. godini u Ruskoj Federaciji.

Ekaterinburg je veliki industrijski centar i grad koji se nalazi dva sata leta od Moskve te je središte vrlo bogate i razvijene Sverdlovske regije. Upravo je zbog toga ovaj grad izabran kao domaćin prezentacije hrvatske turističke ponude.

Sama prezentacija je odrađena u hotelu Hyatt u centru grada, a privukla je pedesetak agencija i predstavnika kazanjskih turoperatora, uključujući i predsjednika Udruge Sverdlovskih turoperatora, kao i predstavnika TUI Rusija u Ekaterinburgu. Također, na prezentaciji je prisustvovao i značajan broj predstavnika medija Sverdlovske oblasti i grada Ekaterinburga, uključujući i Alekseja Vančenka iz FIJET-a Rusije.

Tijekom prezentacije su prezentirane sve prednosti i mogućnosti hrvatskog turizma te osnovni hrvatski turistički proizvodi i regije. Odaziv je bio vrlo dobar, a interes agencija za Hrvatsku iznimno velik.