Talijanskim agentima prezentirana hrvatska turistička ponuda

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 08.05.2019 - 11:31

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji organiziralo je posebnu prezentaciju za turističke agente u suradnji s turoperatorom Bosocolo koji u svom katalogu nudi programe za Hrvatsku. Prezentacija je održana 7. svibnja u Bologni, a sudjelovalo je 30 turističkih agenata.

Predstavnik turoperatora Boscolo, direktor prodaje Salvatore Sicuso Boscolo, istaknuo je kako je Hrvatska za Boscolo važna turistička destinacija te kako stalno unapređuju svoje programe i ponudu te zajedno sa svojim suradnicima detaljno predstavio programe za Hrvatsku i to za Istru, Kvarner i Dalmaciju.

"Cilj prezentacije prezentacije bio je dati što više korisnih informacija i novosti o turističkoj ponudi Hrvatske, razmotriti sve oblike suradnje te dati informacije o predstojećim događanjima kako bi agenti mogli pružati kvalitetnu uslugu u vidu informiranja njihovih klijenata uoči turističke sezone”, istaknula je direktorica Predstavništva HTZ-a u Italiji Viviana Vukelić, koja je iskazala zadovoljstvo odazivom i interesom agenata za Hrvatskom.

Svim sudionicima podijeljen je promidžbeni materijal i suveniri u izdanju Hrvatske turističke zajednice.