Najavljeni letovi iz Italije i Švicarske za Mali Lošinj

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 03.04.2019 - 13:50

U organizaciji Silver aira i Lošinj Hotels&Villas u Milanu su najavljene  sezonske avio linije koje će povezivati Mali Lošinj s Luganom i Venecijom. Naime, od 15. lipnja do 20. rujna 2019. Silver air će izravnim linijama povezat Mali Lošinj s Luganom i Venecijom i time ovaj kvarnerski otok učiniti dostupnijim stranim gostima.

Tom prigodom Ricardo Hesky, direktor Jadranka hotela, predstavio je ponudu Lošinj Hotels&Villas hotelskog brenda koji je u sastavu društva Jadranka hoteli d.o.o. te pozvao nazočne da ovo ljeto posjete i otkriju Mali Lošinj i uživaju u blagodatima otoka i turističke ponude. Predstavnica Silver air-a Dina Peverelli najavila je ovogodišnji raspored letenja prema Malom Lošinju, dok je direktorica Predstavnistva Hrrvatske turističke zajednice u Italiji Viviana Vukelić naglasila kako je za Hrvatsku izuzetno važna prometna povezanost, posebice u kontekstu aviolinija. Pritom je nazočne informirala o ovogodišnjem predstavljanju hrvatske turističke ponude u studenom na sajmu u Luganu čime će stanovnicima potentnog švicarskog kantona Ticino pribliziti našu turističku ponudu.

Na prezentaciji je sudjelovala komercijalna direktorica aerodroma u Luganu, Sandra Hodel te član uprave društva Jadranka d.d. Goran Filipovic te direktorica marketinga i prodaje Lošinj Hotels&Villas Sanja Trajkov.