Četvrti put zaredom, 15 vodećih hrvatskih chefova okupljenih u renomiranu internacionalnu udrugu JRE (Jeunes Restaurateurs d`Europe), kuhat će zajedno pred gostima na posebno odabranoj lokaciji s posebnim ciljem - da prihodom od ulaznica opreme praktikum Ugostiteljske škole u Opatiji i tako izravno doprinesu obrazovanju budućih kuhara i ugostitelja.
Događanje se održava 16. studenog u 18 sati, a jedinstveno secesijsko zdanje riječke Ribarnice, trbuh grada Rijeke, na jednu večer postat će restoran u kojem gosti po principu “pick your fish & dish” mogu uživati u prilici da se druže sa chefovima i gledaju ih na djelu. Hranu će pratiti vina odabranih hrvatskih vinarija, a chefovi-slastičari su se pobrinuli i za slatki stol.
Program će se odvijati na dvije etaže, u prizemlju i na galeriji Ribarnice. Ulaznice po cijeni od 400 kuna dostupne su ovdje.