Falkensteiner Resort Punta Skala je, u suradnji s jednim od top pet vegetarijanskih i veganskih restorana na svijetu, bečkim TIAN restoranom otvorio pop-up restoran nedaleko od Zadra. Sada Falkensteiner Resort Punta Skala i nagrađivani bečki restoran TIAN pozivaju sve vegetarijanske i veganske gurmane da od 1. lipnja do 18. rujna navrate u Punta Skalu nedaleko od Zadra i u novi pop-up restoran "TIAN Bistro am Meer”.
Paul Ivić i njegov tim inspirirani hrvatskom obalom kreirali su vegetarijansko-veganski jelovnik za Falkensteiner. U skladu s TIAN filozofijom, sezonski sastojci dolaze od lokalnih organskih proizvođača iz okolice Zadra, koje je prethodno osobno posjetio TIAN-ov chef Paul Ivić. Ovi sastojci dalje se procesuiraju od korijena do lista. Uobičajenu TIAN kvalitetu osigurava iskusni TIAN-ov izvršni sous chef Florian Burtscher, koji implementira koncept zajedno s Falkensteinerovim timom. Deserte priprema TIANOV chef pâtissier Thomas Scheiblhofer. TIAN-ov glavni somelier André Drechsel kreirao je posebnu vinsku listu s prirodnim vinima iz Hrvatske i Austrije. U baru kod bazena kroz dan gosti također mogu naručiti jela s potpisom Paula Ivića - TIAN tatarski na bazi cikle i TIAN Burger.
Sofisticirana, jednostavna i vegetarijansko-veganska jela karakteristika su restorana TIAN u Beču. Osnivač Christian Halper i head chef Paul Ivić od 2011. postavljaju nove standarde nudeći sjajna jela, koja odišu njihovom ljubavi prema eksperimentiranju. Tako su TIAN učinili jednim od top pet vegetarijanskih i veganskih restorana na svijetu. S jednom Michelin zvjezdicom i četiri Gault Millau toquea jedini je vegetarijanski restoran u Austriji s ovako visokom ocjenom. Zbog svoje predanosti održivosti također je nositelj i Michelinove zelene zvjezdice.
Kroz ljeto 2022. "TIAN Bistro am Meer" u Falkensteiner Resortu Punta Skala nadopunit će ponudu postojećih restorana u Beču i Münchenu. Za otvorenje 1. lipnja 2022. top chef je osobno kuhao za goste. Chef hrvatskih korijena rođen u Tirolu prije dolaska u bečki TIAN vrhunsku je gastronomiju učio u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. U međuvremenu je ovaj chef s Michelinovom zvjezdicom objavio tri kuharice i javno se zalaže za svjestan pristup hrani.
Ova suradnja se idealno uklapa u portfolio Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), koja kao dio upravljanja premium hotelima i rezidencijama također želi implementirati više održivosti u svoje projekte. Na poluotoku nedaleko od Zadra Falkensteiner Resort Punta Skala nudi dva hotela i apartmansko naselje. Family Hotel Diadora s pet zvjezdica, nakon opsežne renovacije je usmjeren na obitelji. Hotel & Spa Iadera također s pet zvjezdica omiljeno je mjesto parova i samaca. Oni koji traže akciju naći će mnoštvo opcija za zabavu u sportsko-zabavnom centru Fortis Club. U oba hotela gurmani će definitivno doći na svoje i uživati u mediteransko-alpsko-jadranskoj kuhinji. Više informacija nalazi se na web stranici Falkensteiner Resort Punta Skala.