Najzaslužnijima za razvoj Istre tradicionalna nagrada „Zlatna koza - Capra d'oro"

TZŽ referenca: Istarska
Objavljeno:
Zlatna koza
Manuel Paljuh

Turistička zajednica Istarske županije tradicionalno krajem svake godine dodjeljuje nagrade Zlatna koza - Capra d'oro, odajući priznanje zaslužnim pojdincima te projektima, aktivnostima i manifestacijama koje su svojom originalnošću, značajem i dosegom napravile iskorak u razvoju Istre kao kvalitetne destinacije.

Predstavljamo dobitnike nagrada Zlatna koza - Capra d'oro za 2019. godinu:

 

 

Inovativni proizvod:
Interpretacijski centar VLAŠKI PUTI
Općina Kršan

Turistički proizvod:
Mali muzej rudarstva KOVARSKA KUĆA ARSIA
Općina Raša
i
VALAMAR COLLECTION MAREA SUITES*****
Valamar Riviera d.d. Poreč

Vizualne komunikacije:
Vizualni identitet BALANCE MEDITERRANEAN SPA by Valamar
Valamar Riviera d.d. Poreč

Eventi │Lifestyle:
Event otvorenja ZONE MONTE MULINI I GRAND PARK HOTELA ROVINJ
Maistra d.d. Rovinj

Eventi | Atrakcije:
FESTIVAL ROCKS&STARS @ CAVE ROMANE
Medulinska rivijera d.o.o.

Eventi │Gourmet:
13. ISAP - Internacionalni sajam pršuta 
Općina Tinjan

Eventi │Kultura
20. FESTIVAL PLESA I NEVERBALNOG KAZALIŠTA
Zagrebački plesni ansambl

Eventi │Sport:
30. ATP PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG
Plava Laguna d.d. Poreč

Posebno priznanje za uspješno partnerstvo u realizaciji najljepšeg istarskog adventa:
ADVENT POREČ - AVVENTO PARENZO

Grad Poreč, Valamar Riviera, Plava Laguna i TZ Grada Poreča

Sve su istaknutiji pojedinci koji su znatan dio svog profesionalnog i privatnog djelovanja usmjerili upravo u izgradnju novih turističkih proizvoda, što iziskuje dobru ideju, umrežavanje i organizaciju te naporan i konstantan rad. Rezultat toga je bujanje turističkih priča – od onih u malim obiteljskim domaćinstvima do aktivnosti realiziranih u najvećim hotelijerskim sustavima.

Među zaslužnim pojedincima laureati su članica Uprave Arena Hospitality Groupe MILENA PERKOVIĆ i direktor Zračne luka Pula SVEMIR RADMILO te kao inozemni partner LUIGI COSTA na polju promocije istarske gastronomije.


Više o nagradama doznajte ovdje