Gourmet priča Opatijske rivijere tijekom sljedećih šest tjedana predstavit će najbolje od tradicionalne i moderne kuhinje brojnih restorana, konoba i oštarija s područja Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage i Ičića.
Od 9. svibnja pa do 16. lipnja, u 28 restorana i konoba s područja Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage i Ičića svaki četvrtak nudit će se posebno osmišljeni meniji na bazi autohtonih namirnica po izboru šefa kuhinje.
Početkom lipnja, manifestaciji se priključuje poznato gastro događanje „Dani črešanj va Lovrane“ koje je posvećeno slatkoj i vrlo popularnoj lovranskoj trešnji.
Finale Gourmet priče odvija se u Volosku, gdje se održava Music, arts & gastronomy festival u subotu, 15. lipnja od 18 sati. Tijekom tog dana ovo malo ribarsko mjesto bit će ispunjeno glazbom, umjetnošću i odličnom gastronomskom ponudom.
Više doznajte ovdje.