„Hrvatska 365 Gourmet“ radionica Varaždin

PROGRAM EDUKATIVNE RADIONICE

Datum: 20. 11. 2018.
Lokacija: Hotel Turist, Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin

Raspored: 9.00 do 14.00 sati

8.30 - 9.00 sati
       Registracija uzvanika (ispred dvorane)
       *Prilikom registracije uzvanici će dobiti slušalice za prijevod

9.00 - 10.00 sati
       Predavanje na temu Plodovi mora, alge i njihovo sljubljivanje - Pečeni ulov dana
       predavač: chef Giuseppe Mancino, 2 Michelin*, restoran Il picollo principe, Viareggio

10.05 - 10.50 sati
       Predavanje na temu La Capinera kao bogatstvo sicilijanske kuhinje obnovljene inteligentnom
       i inovativnom kreativnošću - Svježi zubatac s artičokama i komoračem
       predavač: chef Pietro D'Agostino, 1 Michelin*, restoran La Capinera, Taormina

10.55 - 11.40 sati
       Predavanje na temu Impresivan desert za prekrasne uspomene - Minut čokoladni tart
       predavač: chef Bruno Pastorelli, chef slastičar Assiette Champenoise, Reims

11.40 - 11.55 sati
       Pauza za kavu

11.55 - 12.40 sati
       Predavanje na temu Sommellerie: prijenos kroz osjetila za zadovoljstvo gosta
       predavač: Maurizio Dante Filippi, Sala della Comitissa, vinski bar, Baschi

12.45 - 13.30 sati
       Predavanje na temu Strategija cijena, e-ugled povezan s kulturnom baštinom
       predavač: Gabriel Vasquez, izvršni MBA i magistar marketinga i upravljanja prodajom BA Culinary Arts

13.30 - 14.00
       Tasting s potpisom Michelinovih chefova