Nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na poslovnoj radionici "Connecting Travel Marketplace" u Londonu

TZŽ referenca: Dubrovačko-neretvanska
Objavljeno:
TZ Dubrovačko-neretvanske županije
TZ Dubrovačko-neretvanske županije
Posebnu pozornost privukli su i promotivni filmovi KUD-a Stjepan Radić iz Pridvorja i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, koji su dodatno dočarali autentične ljepote i kulturno bogatstvo naše županije

Na poslovnoj radionici "Connecting Travel Marketplace", održanoj u Londonu od 15. do 17. rujna 2024. godine, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je svoje turističke potencijale brojnim poslovnim partnerima.

Tijekom unaprijed dogovorenih B2B sastanaka, svaki agent imao je priliku u 30 minuta detaljno razgovarati s predstavnicima TZ Dubrovačko-neretvanske županije o mogućnostima suradnje. Uz službene sastanke, organizirano je i jedinstveno iskustvo za sve sudionike – prezentacija tradicionalnog Konavoskog veza uživo. Dvije Konavoke, odjevene u autentične nošnje, prenijele su dio kulturne baštine i umijeća izrade ovog prepoznatljivog rukotvorstva. 

Uz to, sudionicima su podijeljeni prigodni pokloni kao znak zahvale. Posebnu pozornost privukli su i promotivni filmovi KUD-a Stjepan Radić iz Pridvorja i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, koji su dodatno dočarali autentične ljepote i kulturno bogatstvo županije.

Ovom prezentacijom Konavoskog veza htjeli su naglasiti kako Dubrovačko-neretvanska županija ne nudi samo prirodne ljepote i bogatu povijest, već i autentičnu kulturnu baštinu koja je neizostavan identiteta Županije.