59. Vinkovačke jeseni od 13. do 22. rujna

TZŽ referenca: Vinkovci
Objavljeno:
Vinkovačke jeseni
TZG Vinkovaca
Svečanost otvorenja 59. Vinkovačkih jeseni zakazana je za 20. rujna

59. Vinkovačke jeseni ove će se godine održati od 13. do 22. rujna. Dođite u Vinkovce koji će vam rado podijeliti svoje životne uspomene kroz bogati program tradicijske kulture i običaja. Zaigrajte kolo, uživajte u gastronomskoj ponudi, zabavite se uz širok spektar glazbenih koncerata, ponesite lijepe priče i doživljaje iz Vinkovaca.

Sadržaj manifestacije uključuje programe kao što su: Dvorište ideja, Slavonski sokak, Bircuz, Vinski šor, Šokačka kuhinja i turistički vlakić. Uz to, bit će još organizirane folklorne večeri, tamburaši na sokaku, večer mode i ljepote, preventiva aktivnosti sigurnosti u prometu, izbor za Miss Vukovarsko-srijemske županije za Miss Hrvatske 2024., etno frizure svijeta, maraton lađa i dr.

Što se tiče važnih datuma, 15. rujna održat će se Mimohod dječjih folklornih skupina, dok će je Svečanost otvorenja 59. Vinkovačkih jeseni zakazana za 20. rujna. Dva dana kasnije, 22. rujna, bit će Svečani mimohod sudionika i revija konjskih zaprega.

U sklopu programa nastupit će i brojni izvođači: Parni valjak, ZSA ZSA, Vatra, TS Caprio, TS Garavi, Klapa Rišpet i Ivo Amulić, Z ++, Slavonske lole, Ivan Šebalj & The Bechars, Dalmatino.

Više o detaljnom programu saznajte na: https://visitvinkovci.com/59-vinkovacke-jeseni/