Lovrečevo festival u Varaždinskim Toplicama ove godine od 9. do 11. kolovoza

TZŽ referenca: Varaždinske Toplice
Objavljeno:
Lovrečevo
Arhiva TZG Varaždinske Toplice
Za mlađe uzraste organizirani su bogati sadržaji u atriju Starog grada, od kojih je jedan koncert Miach

Vikend nam kuca na vrata, a s njime stiže i još jedno izdanje Lovrečevo festivala. Gdje? Varaždinske Toplice ovaj će se vikend pretvoriti u pravu romantičnu idilu prožetu bogatim sadržajima. 

Lovrečevo festival ove godine odvija se u periodu od 9. do 11. kolovoza. Tri dana obogaćena događajima i programima za sve uzraste, od onih najmanjih pa do najstarijih. Ne sumnjamo da će svatko pronaći barem određeni dio kutka za sebe i svoje preferencije. Očekuju vas različiti glazbeni nastupi, radionice za djecu, rekreativni kutak, ali i odlična gastronomska ponuda koja će očarati vaša nepca. 

Trg Republike Hrvatske pretvara se u glavnu pozornicu gdje će kroz tri dana trajanja festivala nastupiti Luka Basi, Mladen Grdović i Klapa Samoana. No, to nije sve. Za one mlađe uzraste organizirani su bogati sadržaji u atriju Starog grada, od kojih je jedan koncert Miach, glazbenice koju mlađe generacije obožavaju. 

Ukoliko se želite potpuno opustiti, zaplesati i zapjevati iz sveg grla, tada je za vas idealan Silent Party. O čemu je riječ? Najbolje je da posjetite i sami se uvjerite.

Za sve pjevače i one koji bi to voljeli biti, ali i naravno sve strastvene obožavatelje pjevanja, moramo izdvojiti karaoke. Ne sramite se, već se prijavite, zapjevajte solo, s prijateljem/prijateljicom ili ekipom i ludo se zabavite. Tko zna, možda osvojite i neku nagradu. 

Delicije s potpisom Marije Gregurić i Nikole Božića

Vruće vam je? Ne, ni to nije izlika da se ne pojavite s obzirom da vas i ove godine očekuje najduži vodeni tobogan na ovim prostorima koji će vas rashladiti. Uostalom, tamošnji ugostitelji nestrpljivo čekaju na vas da se rashladite bogatom ponudom pića. Kada se rashladite, svakako isprobajte i zalogaje koje će pripremiti nekadašnja kandidatkinja hrvatskog izdanja Masterchefa, Marija Gregurić. Ali ni to nije sve, ove godine ponovno imate priliku isprobati burgere iz radionice vrhunskog Nikole Božića koji dolazi s ekipom Rešetke. Nedavno su osvojili prvo mjesto na Širokobriješkom Food Festivalu pa vjerujemo da je specijalan burger zlata vrijedan.

Posebnost ove godine su festivalski buseki koji će voziti u petak i subotu iz Varaždina u Varaždinske Toplice te natrag iz Varaždinskih Toplica u Varaždin. Polazak iz Varaždina moguć je kod parkinga pored groblja od 18 i 20 h, a povratak iz Varaždinskih Toplica u Varaždin u ponoć i 2 sata ujutro. Sve što trebate jest ispuniti prijavnicu na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWj8cOcXsKvc0UySFU8EX6l8liaZluCMYyiwm0mARr_7Glaw/viewform?fbclid=IwY2xjawEf6bRleHRuA2FlbQIxMAABHSJ-_wHN9zDFzEUq1sJDraknXl7K3zBJW_YKcDxqXIn1_MsWohUN6K_Y0g_aem_Jm3dpYoKfztDCg6fOA1F8g ili se prijaviti putem 097 737 9151.