Varaždin Street Race Show, 10.-11. 8. 2024.

TZŽ referenca: Varaždin
Objavljeno:
Varaždin Street Race Show
MK Metalni Racing Team
Cijena ulaznice za svaki dan iznosi 10 eura, dok je ulaz za djecu do 14 godina besplatan

Ovog vikenda Varaždin ponovno postaje središte adrenalina i brzine, jer popularna utrka ubrzanja po četvrti put dolazi na varaždinski aerodrom! Ovaj uzbudljivi događaj, u organizaciji MK Metalni racing teama, održat će se 10. i 11. kolovoza 2024. na Aerodromu Varaždin.

Ljubitelji brzine ponovno će imati priliku uživati u pravom oktanskom spektaklu na dva i četiri kotača. Treninzi i kvalifikacije na rasporedu su svakim danom od 08:00 – 12:00, dok same utrke kreću od 13 sati. Uspješnost i kvalitetu organizacije ovog događaja potvrđuje i podatak kako se u samo prvih sat vremena online prijava prijavilo se više od 150 natjecatelja iz čak 8 zemalja.

Cijena ulaznice za svaki dan iznosi 10 eura, dok je ulaz za djecu do 14 godina besplatan, a ulaznice se kupuju na licu mjesta. Očekuje se velik broj posjetitelja pa se savjetuje dolazak ranije kako biste osigurali svoje mjesto i uživali u cjelodnevnom programu. Osim uzbudljivih utrka, posjetitelji će imati priliku uživati u akrobatskom showu Dejana Špoljara i njegove ekipe, koji će izvoditi vratolomije na motociklima, dok će za najmlađe posjetitelje biti postavljeni napuhanci, kako bi i oni mogli uživati u ovom događaju.

Ove godine spreman je još bogatiji popratni program, s raznovrsnom ponudom hrane i pića, pa će posjetitelji moći kušati lokalne delicije i osvježiti se tijekom vrućeg ljetnog dana.

Više informacija i detalja oko samog događaja potražite na službenoj Facebook stranici događaja klikom OVDJE.