U Orebiću ovaj tjedan su na rasporedu brojni koncerti i predstave

TZŽ referenca: Orebić
Objavljeno:
Tri sopranistice One
Tri sopranistice One
U Podgorju od 21 sat održat će se koncert Tri sopranistice One, a poseban je gost Meri Cetinić. Ulaz je besplatan

U Orebiću vas čeka još jedan tjedan prepun aktivnosti. Kao i svakog ponedjeljka, od 20 sati kreće besplatna vođena tura u organizaciji TZO Orebić. Istu večer u Vignju će se održati kazališna predstava “Mali raj” od glumačke družine Histrion koja počinje u 21 sat. Ulaz je besplatan. U ponedjeljak navečer će se u Orebiću održati još i koncert klasične gitare u izvedbi Petra Čulića. Događaj organizira Liga protiv raka, a ulaz je također besplatan.

U utorak je u Vignju na rasporedu velika fešta koju će predvoditi Jukebox band i DJ. Sve posjetitelje će na Trgu Tiha Antunovića dočekati bogata ponuda hrane i pića, a fešta starta u 21 sat.

Kao i svake srijede, u Orebiću se na Trgu Mimbelli od 20 sati odvijaju Okusi Pelješca. Sudjeluju pelješki vinari, kao i Liga protiv raka, a nastupit će Gramophonix bend.

U petak je na rasporedu Fešta u Lovištu na kojoj nastupa Bura bend. Događaj organizira DVD Lovište na Trgu u Lovištu. Taj je dan u Podgorju od 21 sat koncert Tri sopranistice One, a poseban je gost Meri Cetinić. Ulaz je besplatan.

Za vikend slijedi prvo u subotu Noć starog Orebića na promenadi od 19 sati, dok u nedjelju ispred Župne crkve u Orebiću od 20 sati nastupa Klapa Nava u sklopu manifestacije Zvuci Dalmacije.