Forest Fest Radoboj održat će se od 14. do 16. lipnja

TZŽ referenca: Krapinsko-zagorska
Objavljeno: pon, 10.06.2024 - 10:08
Forest Fest
Forest Fest
Svaka večer završit će koncertom klasične, ali i zabavne glazbe

U sklopu Forest Festa posjetitelje očekuje bogati sadržaj, od nekoliko vrsta šumskih kupki, različitih radionica za djecu i odrasle, tematske likovne kolonije, te animacije vezane uz rudarsku tradiciju, za sve uzraste. 

Također, bit će izvedena i lutkarska predstava na temu zagorske legende o Čehu, Lehu i Mehu. Oni željni planinarenja po planinarskim stazama Strahinjčice doći će do kapelice koja će također pripremiti iznenađenje, a vođena šetnja stazom „Putovima orhideja“ izazov je za biljkoljupce. 

U program je uključena i stručna međunarodna konferencija na temu „Zeleni horizonti: osnaživanje zajednica kroz terapiju šumama, inovativni održivi turizam“, koja će se održati u subotu, 15. lipnja uz sudjelovanje stranih i domaćih govornika, koji imaju svjetska iskustva u primjeni šumske terapije. Svaka večer završit će koncertom klasične, ali i zabavne glazbe. Sva tri dana Forest Festa posjetiteljima će biti na raspolaganju multimedijalni Muzej Radboa, Hiža vinove loze, Hiža štruklji te virtualni postav Centra Prirode Zagorje.