Prag 2019

KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU
PODACI O GOSPODARSKOM SUBJEKTU
IMENA SUDIONIKA NA RADIONICI
PODACI ZA SLANJE RAČUNA

 

Podnositelj prijave suglasan je da se predmetni podaci koriste u svrhu prijave na Sell Croatia radionice te međusobne komunikacije svih sudionika radionice koje je okupila Hrvatska turistička zajednica.

Hrvatska turistička zajednica prikupljene podatke neće dalje obrađivati na način koji nije u skladu s tom svrhama, te ih neće predavati trećoj strani, a bez izričite suglasnosti podnositelja prijave.

Hrvatska turistička zajednica će sve podatke obrađivati zakonito, pošteno i transparentno s obzirom na podnositelja prijave.

Podnositelj prijave svjestan je da se održavanje radionice i aktivnosti vezane uz Sell Croatia radionice fotografiraju i to isključivo u svrhu informiranja javnosti putem web stanice Hrvatske turističke zajednice.

 

Podnositelj prijave suglasan je da se predmetni podaci dijele između ostalih sudionika Sell Croatia radionice radi ostvarivanja poslovnih kontakata i koriste radi ostvarivanja poslovnih kontakata od strane navedenih subjekata

 

Uvjeti i pravila

Predstavništva Hrvatske turističke zajednice organizatori su poslovne radionice, te za istu šalju pozivnicu, kao i sve ostale detalje o održavanju. Glavni ured zadužen je za evidenciju prijava, odnosno uplata kotizacija. 

PRIJAVE HRVATSKIH PARTNERA SMATRAT ĆE SE PRAVOVALJANE TEK PO UPLATI KOTIZACIJE NA RAČUN HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE, TE ĆE TADA SUBJEKT BITI UPISAN NA LISTU PRIJAVLJENIH. U opisu plaćanja ljubazno molimo unesite grad u kojem se održava poslovna radionica, naveden u tabeli. 

Podaci za uplatu:

Naziv: HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA
Adresa: IBLEROV TRG 10/IV, 10000 ZAGREB
MB: 3943658
OIB: 72501368180
ŽR: 2390001-1100358631 (HRVATSKA POŠTANSKA BANKA)
IBAN HR9323900011100358631

(Računovodstvo 01/4699 316)

 

Uvjeti plaćanja

Kotizacija sudjelovanja na poslovnoj radionici po gospodarskom subjektu obuhvaća:
• 1 stol, 4 stolice, kava i piće kad kotizacija iznosi 500 kn 
• 1 stol, 4 stolice, kava, piće i poslovni ručak/večera kad kotizacija iznosi 800 kn 

Napomena: iznos kotizacije je unaprijed definiran za svaku pojedinu poslovnu radionicu.

Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti do datuma navedenog u pozivu za određenu poslovnu radionicu, kako bi se mogla zaključiti lista sudionika te ista proslijediti stranim i domaćim partnerima. Hrvatska turistička zajednica će ispostaviti račun hrvatskom privrednom subjektu po primljenoj uplati. Kako bismo imali potrebne podatke za ispostaviti račun, prije uplate obavezno ispunite ON-LINE prijavnicu. Uplaćena kotizacija neće se vraćati osim u slučaju više sile za što je potrebno dostaviti odgovarajuću dokumentaciju.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.