Objave za medije

Sajam f.re.e u Münchenu

Na sajmu f.re.e u Münchenu uspješno predstavljena hrvatska turistička ponuda

27.02.2017. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica nastupila je na najvećem turističkom sajmu u Bavarskoj f.re.e koji se održavao od 22. do 26. veljače 2017. godine u Münchenu. Ove je godine na sajmu nastupilo više od 1.300 izlagača iz 65 zemalja, a posjetilo ga je 135.000 posjetitelja.

Hrvatska turistička ponuda na sajmu turizma u Beogradu

23.02.2017. -
Priopćenja
Međunarodni sajam turizma, koji se održava od 23. do 26. veljače, zaštitni je znak Beogradskog sajma i jedna je od manifestacija koja čini ovogodišnju sajamsku sezonu. Na sajmu turizma se predstavlja i hrvatska turistička ponuda, a na štandu Hrvatske turističke zajednice svoju ponudu predstavljaju i turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije - Riviera Makarska, Grada Zagreba te Hotel Royal iz Zagreba.

Nastup na turističkom sajmu f.re.e u Münchenu

21.02.2017. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica nastupit će na najvećem turističkom sajmu u Bavarskoj. Riječ je o sajmu f.re.e koji će se održati od 22. do 26. veljače 2017. godine u Münchenu.
Holiday World Prague 2017

Na sajmu Holiday World u Pragu predstavljena hrvatska turistička ponuda

20.02.2017. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica nastupila je na najvećem turističkom sajmu u Češkoj republici, sajmu Holiday World koji se održao od 16. do 19. veljače 2017. godine u Pragu.
Turisticko vijece - 12. sjednica

Na sjednici Turističkog vijeća usvojeno financijsko izvješće te izvješće o ostvarenju Programa rada Hrvatske turističke zajednice za 2016. godinu

20.02.2017. -
Priopćenja
Danas je u Glavnom uredu HTZ-a održana 12. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice. Sjednicu je vodio ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Gari Cappelli, koji je na početku sjednice članove vijeća obavijestio o zaprimljenom zahtjevu direktora Glavnog ureda HTZ-a Ratomira Ivičića o sporazumnom razrješenju s funkcije direktora.
LA Travel & Adventure Show 2017

Hrvatska turistička ponuda predstavljena na sajmu Los Angeles Travel and Adventure Show

20.02.2017. -
Priopćenja
Predstavništvo Hrvatske Turističke Zajednice New York, u suradnji sa TZ Grada Zagreba, uspješno je predstavilo turističku ponudu Hrvatske na najvećem B2C turističkom sajmu u SAD-u, Los Angeles Travel and Adventure Show, koji se održavao 18. i 19. veljače 2017. u južnom paviljonu Los Angeles Convention Center-a.
Holiday World

Predstavljanje hrvatske turističke ponude na sajmu u Pragu

14.02.2017. -
Priopćenja
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Češkoj Republici, sudjelovati će na općem turističkom sajmu „Holiday World 2017“ u Pragu, od 16. do 19. veljače 2017. Hrvatska turistička ponuda predstaviti će se na štandu od 40 m², a kao suizlagači sudjelovati će Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, NP Plitvička jezera te turističko naselje BiVillage.
Radionica Kazanj

Održane posebne prezentacije Hrvatske u Rusiji

10.02.2017. -
Priopćenja
U mjesecu veljači su u Kazanju i Novosibirsku odrađene posebne prezentacije hrvatskih turističkih potencijala za agencije i turoperatore. Tijekom obje prezentacije su prezentirane sve prednosti i potencijali hrvatskog turizma, kao i osnovni turistički proizvodi po regijama.
Primorac_Cappelli_Ivicic (Mint)

ISABS konferencija u Dubrovniku - najveće okupljanje nobelovaca u Europi

10.02.2017. -
Priopćenja
Ministar turizma Gari Cappelli i prof. dr. Dragan Primorac, predsjednik ISABS-a i predsjedavajući Odbora za međunarodne odnose Američke Akademije za forenzične znanosti, danas su u Zagrebu najavili održavanje „The Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine“ posvećene iskoracima u medicini, forenzici i antropološkoj genetici.
Destinationshow London 2017

Slavonija i Varaždin na sajmu „Destination show“ u Londonu

10.02.2017. -
Priopćenja
Turističke zajednice županija Osječko – baranjske, Požeško – slavonske, Virovitičko – podravske, Vukovarsko – srijemske i Varaždinske realizirale su drugi zajednički nastup na turističkom sajmu "Destination show", koji se od 2. do 5. veljače održao u Londonu.