Od najboljih iskustava prema novim iskustvima - cikloturizam i aktivni turizam

Hotel Park, Split, 28. ožujka 2017.
Hotel Aristos,  Zagreb, 29. ožujka 2017.

U sklopu projekta stručnog usavršavanja javnog i privatnog sektora Hrvatska turistička zajednica u suradnji i uz potporu Udruge hrvatskih putničkih agencija organizira edukaciju pod nazivom „Od najboljih iskustava prema novim iskustvima“.

Radionice će se održati u utorak, 28. ožujka u Splitu, hotel Park (Hatzeov perivoj 3) te 29. ožujka u Zagrebu, hotel Aristos (Cebini 33) prema sljedećem rasporedu:
11:00 – 12:30 prvi radni dio 
12:30 – 13:30 pauza
13:30 – 15:00 drugi radni dio 

Edukacija je namijenjena zaposlenicima i djelatnicima javnog i privatnog turističkog sektora: zaposlenima u turističkim agencijama/DMC (komercijalisti, produkt menadžeri, prodajni menadžeri i dr.), sustavu turističkih zajednica, zaposlenima u lokalnoj upravi i samoupravi angažiranim na poslovima razvoja turizma te gospodarstvenicima i drugim zainteresiranim dionicima. 

Svrha edukacije je konsolidiranje i unaprjeđenje postojećih te stjecanje novih teorijskih i praktičnih znanja potrebnih za uspješan razvoj novih i atraktivnih složenih turističkih proizvoda, posebice onih koji će doprinijeti produženju sezone i kvalitetnijem upravljanju destinacijom. Steći ćete uvid u globalne trendove, izazove i nove prilike za poboljšanje međusobne suradnje svih dionika u kontekstu razvoja, promocije i provedbe proizvoda posebnih oblika turizma. Interaktivna radionica bavit će se ključnim elementima u stvaranju uspješne i jedinstvene priče/proizvoda posebnih oblika turizma s naglaskom na cikloturizmu,  aktivnom odmoru i pustolovnom turizmu, uz prezentiranje najboljih primjera iz prakse kao i aktivno sudjelovanje polaznika u razradi i kreiranju ideje u konkretan turistički proizvod. 

Predavačica je gospođa Kirsi Hyvaerinen (Finska), direktorica tvrtke PRÁTTO Consulting i savjetnica i partnerica ITB-a i ATTA-e, s dugogodišnjim iskustvom u području marketinga, konzaltinga i usluga u turizmu.

Službeni jezik radionice je engleski, bez simultanog prevođenja.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem online obrasca.
 
Prijavnica za sudjelovanje na radionici u Splitu 28.03. dostupna je ovdje.
Prijavnica za sudjelovanje na radionici u Zagrebu 29.03. dostupna je ovdje.

Rok za prijavu je petak, 24. ožujka 2017. do 13:00 sati.

Broj sudionika na radionicama je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih, HTZ zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste tvrtke odnosno organizacije ili institucije. 

Za sva dodatna pitanja ljubazno vas molimo da se obratite možete se obratiti Nedi Lušić, email neda.lusic@uhpa.hr ili telefon +385 98 234 176.