Uspješna komunikacija za DMO i ostale dionike turističkog sektora

Hotel Panorama, Zagreb, 25. travnja 2017.

Hotel Park,  Split, 26. travnja 2017.

U sklopu projekta stručnog usavršavanja javnog i privatnog sektora Hrvatska turistička zajednica u suradnji i uz potporu Udruge hrvatskih putničkih agencija organizira edukaciju pod nazivom „Uspješna komunikacija za DMO i ostale dionike turističkog sektora“ - It's a Zoo Around Here.

Radionice će se održati u utorak, 25. travnja u Zagrebu, hotel Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9)  te u srijedu 26. travnja u Splitu, hotel Park (Hatzeov perivoj 3) prema sljedećem rasporedu:

10:30 – 11:00 registracija

11:00 – 12:30 prvi radni dio

12:30 – 13:30 pauza

13:30 – 15:00 drugi radni dio

Edukacija je namijenjena zaposlenicima i djelatnicima javnog i privatnog turističkog sektora: zaposlenima u sustavu turističkih zajednica  (DMO), turističkim agencijama/DMC (komercijalisti, produkt menadžeri, prodajni menadžeri i dr.), smještajnim i ugostiteljskim objektima, turističkim vodičima, zaposlenima u lokalnoj upravi i samoupravi angažiranim na poslovima razvoja turizma te gospodarstvenicima i drugim zainteresiranim dionicima.

Svrha edukacije je konsolidiranje i unaprjeđenje postojećih te stjecanje novih teorijskih i praktičnih znanja potrebnih za svakodnevno uspješno komuniciranje dionika turističkog sektora. Komunikacijski program „It's a Zoo Around Here“ prezentirat će različite stilove komuniciranja, kako pojedini stil komunikacije omogućava bolje i uspješnije razumijevanje i poslovanje na različitim razinama i s različitim dionicima, koju strategiju odnosno  komunikacijski proces razvijati i implementirati i dr. Interaktivna radionica bavit će se ključnim elementima u stvaranju uspješnog komunikacijskog okruženja (eksterno i interno), uz prezentiranje najboljih primjera iz prakse kao i aktivno sudjelovanje polaznika u osmišljavanju i provedbi jedinstvenih PR prilika.

Predavač je gospodin Stephen Spencer iz tvrtke Stephen Spencer & Associates (Ujedinjeno Kraljevstvo), s više od četvrt stoljeća iskustva u području marketinga, konzaltinga i razvoja brojnih projekata u turizmu. Stephen je suosnivač dvije glavne inicijative javno-privatnog sektora u turizmu u Škotskoj: The Tourism Innovation Group i Pride & Passion for Scotland. Za škotsku Vladu je također radio na razvoju i upravljanju novim nacionalnim programom edukacije i stručnog osposobljavanja u turizmu.

Službeni jezik radionice je engleski, bez simultanog prevođenja.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem online obrasca.

Prijavnica za sudjelovanje na radionici u Zagrebu 25.04. dostupna je ovdje.

Prijavnica za sudjelovanje na radionici u Splitu 26.04. dostupna je ovdje.

Rok za prijavu je petak, 21. travnja 2017. do 13:00 sati.

Broj sudionika na radionicama je ograničen. U slučaju velikog broja prijavljenih, HTZ zadržava pravo ograničenja sudionika koji dolaze iz iste tvrtke odnosno organizacije ili institucije.

Za sva dodatna pitanja prije, tijekom ili nakon održanih radionica ljubazno vas molimo da se obratite gospođi Nedi Lušić, e-mail neda.lusic@uhpa.hr (telefon +385 98 234 176).