27. Susreti za Rudija - letački spektakl iznad Zagorja uz bogat kulturni program!

Objavljeno:
Susreti za Rudija
Zrinka Stakor
Popularni „Susreti za Rudija“ davno su prerasli lokalni karakter i postali značajan društveni i kulturni događaj cijele sjeverozapadne Hrvatske

Najatraktivnija letačka manifestacija u Hrvatskoj, ove će godine održati svoje 27. izdanje uz poseban program. U subotu, 14. rujna, u Spomen parku održat će se koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske i Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske.

U nedjelju, 15. rujna, održat će se svečana sveta misa, nakon koje slijedi otvaranje Susreta u Spomen parku Rudolfa Perešina s polaganjem vijenaca. Na svetoj misi i otvorenju sudjelovat će Klapa „Sveti Juraj“ Hrvatske ratne mornarice. S početkom u 15:00 sati počinje Aeromiting na kojem će, uz hrvatske zračne snage, sudjelovati i gosti iz Mađarske, Austrije i SAD – a. Istoga dana, od 9 do 14 sati u Sportskom centru održat će se 'Petica za Rudija', sportska natjecanja za djecu.

Nakon letačkog programa slijedi koncert Željka Bebeka kod Spomenika Matiji Gupcu na prostoru Muzeja seljačkih buna, a poslije koncerta bit će nastup DJ-a, naravno uz cjelodnevni bogati sajam domaćih proizvoda s gastro ponudom na prostoru muzeja.