Predstavljanje Hrvatske u Riminiju

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 09.10.2019 - 14:40

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji od 9. do 11. listopada 2019. organizira predstavljanje hrvatske turističke ponude na najvažnijem poslovnom sajmu TTG u Riminiju.

Na sajmu TTG u Riminiju predstavlja se 2.100 suizlagača iz cijelog svijeta i to uglavnom turoperatori, hotelijeri, predstavnici turističkih destinacija, prijevozničke tvrtke (avio prijevoznici, rent a car tvrtke te predstavnici željezničkog i brodarskog sektora). 

U tri dana trajanja sajma očekuje se posjećenost od gotovo 45 tisuća profesionalaca iz turističkog sektora budući da je sajam namijenjen isključivo poslovnoj publici. Predstavljaju se novosti i aktualni turistički trendovi u sektoru, a sajam svake godine bilježi sve vise sudionika.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice osim opće turističke ponude predstavljaju se i Jadrolinija, Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela, Incoming Europe Adriatic, Adriana travel, Jadran Crikvenica, Arena Hospitality Group, TZ Kvarnera, TZG Zagreba te klaster Slavonije.

U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i klasterom Slavonija sve dana trajanja sajma upriličit će se “Slavonski aperitivo” gdje će poslovni partneri i predstavnici talijanskih medija moći isprobati slavonska vina i delicije. Cilj prezentacije je približiti Hrvatsku i Slavoniju talijanskim partnerima te produbiti i proširiti suradnje s talijanskim gospodarskim subjektima. Za sve posjetitelje hrvatskog štanda osigurani su suveniri i promidžbeni materijali.

Nakon ovog sajma, Predstavništvo HTZ-a u Italiji 28. listopada sudjelovat će na poslovnoj radionici za avio prijevoznike, turističke agente i inozemna turistička predstavništva u Zračnoj luci Venecija. Zatim se početkom studenog predstavlja hrvatska turistička ponuda na turističkom sajmu Salone Internazionale del turismo u Luganu. Također, Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice 14. studenoga organizira poslovnu radionicu Sell Croatia za hrvatske i talijanske partnere u Rimu.