Plaža godine

Najbolja plaža u 2017. godini birat će se temeljem zadovoljavanja sljedećih kriterija:
•    Tehničkih uvjeta, ponude i sadržaja 
•    Kakvoće vode za kupanje.  

Kandidature za izbor najbolje plaže u 2017. godini podnose turističke zajednice županija/gradova/općina (dalje u tekstu: prijavitelj). Svaka turistička zajednica grada/općine može kandidirati isključivo jednu plažu dok turistička zajednica županije može kandidirati više plaža sa svog područja.

Navedene podatke ispunjava prijavitelj. Kao dokaz o ispunjavanju tehničkih uvjeta, ponude i sadržaja plaža prijavitelji obvezno moraju dostaviti i dokazne fotografije, sukladno napomenama u obrascu.  Dodatne informacije: isključivo pisanim putem na nagrade@htz.hr

Podatke o kakvoći vode za kupanje pribaviti će Hrvatska turistička zajednica neposredno od nadležnih  Županijskih ureda za javno zdravstvo te ih prijavitelji ne trebaju dostavljati s obrascem.

Ocjenjivanje i izbor najbolje plaže, temeljem podataka iz kandidatura prijavitelja i podataka županijskih ureda za javno zdravstvo,  provesti će Povjerenstvo Hrvatske turističke zajednice. U postupku obrade kandidatura i ocjenjivanja, Povjerenstvo može od prijavitelja zatražiti i dodatne podatke o kandidiranim plažama.

Krajnji rok podnošenja kandidatura do 17. srpnja 2017. godine

PRIJAVA


ARHIVA

Nagrada „PLAŽA GODINE“ dodjeljuje se najboljoj plaži u tekućoj godini temeljem najboljih tehničkih uvjeta, ponude i sadržaja te kakvoće vode za kupanje.

Najbolji u kategoriji „PLAŽA GODINE“ u 2016. godini

PLAŽA GODINE

        1. PLAŽA BANJ, ŠIBENIK

        2. PLAŽA NIKOLINA, BAŠKA VODA

        3. PLAŽA ZA PSE PODVORSKA, CRIKVENICA

 

Najbolji u kategoriji „PLAŽA GODINE“ u 2015. godini

PLAŽA GODINE

        1. PLAŽA CAVA, DUBROVNIK

        2. LIDO, OPATIJA

        3. PLAŽA NIKOLINA, BAŠKA VODA