Inovacija godine

Nagrada „INOVACIJA GODINE“ dodjeljuje se tvrtci ili organizaciji koja ima najinovativniji proizvod, uslugu ili proces u turizmu, što znatno doprinosi turističkom iskustvu destinacije. U ovoj kategoriji natječu se subjekti čije se inovacije odnose na: inovacije vezane uz turistički doživljaj, inovacije vezane uz turistički proizvod i inovacije vezane uz IT solucije u turizmu.     

TKO SE PRIJAVLJUJE?
Za natjecanje u ovoj kategoriji mogu se prijaviti subjekti ili organizacije u turističkoj industriji, odnosno organizacije i subjekti čiji proizvod, usluga ili doživljaj znatno doprinosi cjelokupnom iskustvu turističke destinacije na lokalnoj, regionalnoj ili nacionalnoj razini.
U ovoj kategoriji natječu se subjekti čije se inovacije odnose na:

  • Inovacije vezane uz turistički doživljaj
  • Inovacije vezane uz turistički proizvod
  • Inovacije vezane uz IT solucije u turizmu

KAKO NAPRAVITI DOBRU PRIJAVU?
U prijavi je važno realno, istinito i što subjektivnije opisati kvalitete, dostignuća i specifičnosti kandidata za kojeg se podnosi kandidatura kako bi se ocjenjivačkoj komisiji pružila što potpunija slika o predmetnom poslovnom subjektu i njegovom proizvodu ili usluzi.

Kvaliteta predane prijave uvelike utječe na ishod ocjenjivanja, stoga uložite vrijeme i kreativnost u formiranje prijave koja adekvatno opisuje vaše poslovno dostignuće.

UVJETI I ODREDBE
Predajom prijave preko službene web stranice www.htz.hr, kao prijavljeni subjekt slažete se s dolje navedenim uvjetima natjecanja:

  • Zaposlenici, predstavnici ili članovi uže obitelji osoba zaposlenih kod organizatora Natjecanja ne mogu se prijaviti na Natječaj.
  • Subjekti se mogu prijaviti na više kategorija, ali svaka prijava za pojedinu kategoriju mora biti ispunjena u zasebnom formularu ovisno o kategoriji (formulari se razlikuju prema kategorijama).
  • Sudjelovanjem u natjecanju slažete se da ulaskom u najbolje 3 ocijenjene prijave sudjelujete i u promotivnim aktivnostima natjecanja.
  • Organizator natjecanja nema obvezu povrata informacija ili materijala (uključujući autorska djela) koji su priloženi uz prijavu.
  • Odluka ocjenjivačkog tima je finalna i nije predmet žalbi. Dodijeljene ocjene, izbor finalista kao i odluka o pobjedniku su finalne.
  • U slučaju bilo kakvih nesuglasica oko dodijeljenih ocjena, prijava te u slučaju arbitraže, finalnu odluku donose Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma te na nju nije moguće uložiti žalbu ili ju dodatno osporavati.
  • Sve prijave će završetkom natjecanja dobiti pisanu povratnu informaciju od ocjenjivačke komisije.

Krajnji rok podnošenja kandidatura do 17. srpnja 2017. godine

PRIJAVA


ARHIVA  

Najbolji u kategoriji „INOVACIJA GODINE“ u 2016. godini

INOVACIJA GODINE

        1. PROJEKT APOKSIOMEN NA OTOKU VITALNOSTI

        2. KONCEPT MIRAMI’ EDUTAINMENT

        3. KUĆA NA STABLU U  CADMOS VILLAGE-u

Najbolji u kategoriji „INOVACIJA GODINE“ u 2015. godini

INOVACIJA GODINE

        1. MOBILNA APLIKACIJA "ZAGREB BE THERE"

        2. MOBILNA APLIKACIJA "ZADAR TRAVEL"

        3. "ZALJUBITE SE U CRIKVENICU"