Hrvatska turistička ponuda predstvaljena na sajmu Freizeit u Nürnbergu

Objavljeno: pon, 20.03.2017 - 16:03

Ispostava Hrvatske turističke zajednice u Münchenu organizirala je nastup na turističkom sajmu „Freizeit Touristik & Garten“ u Nürnbergu (Bavarska).  Sajam se održavao od 15. do 19. ožujka 2017. godine, okupio je oko 850  izlagača, a posjetilo ga je 106.500  posjetitelja (500 više nego 2016.).

Na hrvatskom štandu površine 60 m2  svoju ponudu prezentiralo je 9 izlagača: Camping Glavotok i Turist Grabovac, Imperial d.d. Rab, Hoteli Njivice, TZ Kvarner, Valamar Riviera d.d., TZG Poreč, Zaton Holiday Resort i Ispostava HTZ München.

Hrvatski štand  bio je vrlo dobro posjećen svih 5 dana, a posebno dobro u danima vikenda. Na info-pultu posjetitelji su mogli dobiti informacije o svim hrvatskim turističkim destinacijama. Mnogi su već došli prethodno informirani pa su na štandu dobili dodatne i detaljne informacije o destinaciji u koju će putovati. Posebno velik interes bio je za hrvatsku kamping ponudu.

Osim turističke ponude prezentirala se još Caravaning, Outdoor i Sport ponuda te sve za kuću i vrt. Nürnberg je drugi najveći grad Slobodne države Bavarske s više od pola milijuna stanovnika, a njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište, naročito za goste koji dolaze autom i kamperom. Slijedeći sajam Freizeit održat će se od 28. veljače do 4. ožujka 2018. godine.