Hrvatska ponuda predstavljena na ruskom sajmu „Ljeto 2017.“

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: pon, 10.04.2017 - 16:30

U ruskom gradu Ekaterinburgu je, u terminu od 7. do 8 travnja, održan turistički sajam „Ljeto“. Riječ je o najvećem turističkom sajmu Sverdlovske oblasti, na kojem je prema procjenama izlagalo oko 80 kompanija i predstavnika desetak međunarodnih turističkih destinacija. Sajam je posjetilo  oko  8.000 posjetitelja i kao takav predstvalja ključno mjesto za otvaranje sezone u B2B segmentu poslovanja u Ekaterinburgu i Sverdlovskoj oblasti, koja je jedna od najrazvijenijih i najbogatijih regija u Rusiji.

Među izlagačima je bila i Hrvatska, s atraktivnim izgledom štanda te nizom novih, interesantnih i korisnih informacija i proizvoda. Iskazan je vrlo visok interes za hrvatsku turističku ponudu te smo potencijalno vrlo interesantna destinacija za uralske turiste.

Dodajemo kako je početkom travnja u St. Petersburgu održana i jedna od ključnih ovogodišnjih prezentacija Hrvatske. Riječ je o velikim potencijalima imajući u vidu pet milijuna stanovnika ovog grada koji je drugi po veličini u Rusiji. U obzir svakako valja uzeti i direktan let Croatia Airlinesa, koji kreće 4. svibnja na relaciji St. Petersburg – Zagreb - St. Petersburg. Prezentacija je odrađena u hotelu Radisson u centru grada, a prisustvovalo je više od 60 agencija i predstavnika regionalnih turoperatora, uključujući i one najveće kao što je TUI Rusija.