Bloger iz Dubaija zaprosio djevojku na Plitvičkim jezerima

Objavljeno: pet, 14.07.2017 - 15:33
Tomislav Lešćan

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) je tijekom prvih šest mjeseci ove godine realizirala studijska putovanja za ukupno 348 predstavnika medija, od kojih je bilo 32 blogera. Među njima je i bloger iz Dubaija, Vivek Kukreti (blog http://noordinarytaste.com/), koji je tijekom devet dana obilazio hrvatske destinacije u društvu svoje djevojke Nishe Celina, također blogerice (blog http://incelinasheels.com/), te sestre Nadije Khan. Iako su navedeni blogeri u Hrvatsku stigli u vlastitom aranžmanu, Hrvatska turistička zajednica im je, u suradnji s NP Plitvička jezera, pružila podršku na terenu. Naime, bloger Vivek Kukreti je odlučio zaprositi djevojku Nishu upravo u NP Plitvička jezera, zaštićenom biseru hrvatskog turizma koji i ove godine privlači posjetitelje iz cijeloga svijeta.

Nakon uspješne prosidbe i gromoglasnog pljeska prisutnih posjetitelja, blogeri su nastavili s razgledom parka, nakon čega su se okušali u vožnji ziplineom „Pazi Medo“ u Rudopolju. Dodajemo kako su blogeri tijekom boravka u Hrvatskoj obišli i Zagreb, Dubrovnik, Split, Zadar, Makarsku te ostala odredišta unutar navedenih destinacija, a čije su ih ljepote jednostavno oduševile. „Hrvatska je doista prekrasna zemlja s izuzetno očuvanom prirodom. Kada smo vidjeli fotografije na Instagram profilu „Croatia full of life“ jednostavno nismo mogli odoljeti i odlučili smo obići što više destinacija. Već sada znamo da se sigurno vraćamo u Hrvatsku sljedeće godine jer želimo obići sve ono što ovom prilikom jednostavno nismo stigli vidjeti i doživjeti“, poručili su blogeri iz Dubaija.

Podsjećamo da Glavni ured Hrvatske turističke zajednice, u okviru promidžbenih aktivnosti prihvata studijskih putovanja stranih novinara, organizira i studijska putovanja blogera i to u suradnji s predstavništvima Hrvatske turističke zajednice u svijetu te sustavom turističkih zajednica. Tijekom 2016. godine, u potpunoj organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Hrvatsku je posjetilo 594 novinara i 65 blogera, a osnovni cilj studijskih putovanja je što bolje predstavljanje Hrvatske kao poželjne turističke destinacije s kvalitetnom cjelogodišnjom ponudom.